Kul om Kaminfläkt

Roligt om kaminfläkt

En hel del om sköna kaminfläktar kan vara kul att skriva om vilket görs här. Förutom detta presenteras komiska citat, bilder och filmer om kaminbutiker som säljer värmande kaminfläktar. Det är bra att känna till en del om kaminfläktar och veta var man kan hitta fakta.

Leviterande kaminfläkt

Leviterande kaminfläkt De riktigt avancerade kaminfläktarna kan levitera när de blir så varma att de riskeras gå sönder. Detta går till genom att små vassa fötter skjuts ut automatiskt under basen så att kaminfläkten lyfts över ytan och värmeövergången minskar.

Oscillerande kaminfläkt

Oscillerande kaminfläkt En oscillerande kaminfläkt fungerar på så sätt att den svänger från vänster till höger och tillbaka för att sprida värmen på ett jämnt och behagligt sätt i rummet.

Kaminfläkten spara 20%

Kaminfläkten spara 20% I studier har det visat sig att det går att minska vedförbrukningen med cirka 20% om man använder sig en av det bästa kaminfläktarna.

Temperatur för kaminfläkten

Temperatur för kaminfläkten När ni välja en kaminfläkt är det viktigt att veta om det är en kaminfläkt för låga eller för höga temperaturer ni behöver. På täljstenskaminer ska man ha en kaminfläkt för lägre temperaturer och för gjutjärnskaminer ska ni välja en högtemperaturskaminfläkt.

Peltier CPU Cooling Test

Peltier Water Cooler

Build a Air Conditioner Using Peltier

What on Earth is a STOVE FAN?

Wood Stove Fan - DIY Cheap!

Heat powered stove fan


Hitta bra kaminfläktar finns hos


Tips på bra kaminfläktar

Här finns några av de bästa kaminfläktar.


Allt du behöver veta om kaminfläktarna

Här finns allt viktigt och intressant om kaminfläktar som ni kan ställa på spisen, kaminen eller täljstenskaminen.Meny - Kaminfläkt
Till förstasidan på www.kaminfläkt.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Kaminfläkt Test Roligt Nytt